A viticultura artesanal pode salvar o futuro do viño do Ribeiro?

O Museo do Viño da Galiza acollerá este sábado e o día 27 de abril unhas xornadas para analizar o futuro da vitivinicultura galega no Ribeiro. De partida, a intención de profesionais e especialistas é apostar pola calidade e a recuperación de variedades, así como a propia elaboración artesanal.
Viñas en Peitieiros, Cenlle, no Ribeiro (Foto: Nós Diario).
photo_camera Viñas en Peitieiros, Cenlle, no Ribeiro (Foto: Nós Diario).
O sector do viño na Galiza, segundo admiten as propias adegas e profesionais que o traballan, atópase nun bo momento mais tamén nunha encrucillada que decidirá o seu porvir conforme as decisións que…
 
Debes estar rexistrado para ler este contido
star
Poderás rexistrarte co teu correo. É rápido e gratis.
Precisa axuda? Envíanos un correo electrónico a [email protected].
Comentarios